Tapas Logo

Van ramp tot droomhuwelijk...

Toen Ione en Sam in de laatste fase van het regelen van hun droomhuwelijksbestemming zaten, kregen ze een bal voorgeschoteld die ze geen van beiden hadden kunnen voorzien. Bekijk hun verhaal

Ione & Sam waren in de latere stadia van het regelen van de laatste kleine details voorafgaand aan hun droom Ibiza-huwelijk, toen ze een curvebal kregen die geen van beiden had kunnen voorzien. Hun trouwlocatie moest noodgedwongen sluiten!!!

Gelukkig hadden ze Ibiza Celebrant, Carly Marie, al geboekt, die snel te hulp kwam!! Carly nam snel contact met ons op bij Tapas en een paar andere locaties om te zien of het iets was waarmee we konden helpen. Sam & Ione vlogen toen snel naar buiten om de locaties te bekijken en kozen voor Tapas.

Toen we Ione & Sam ontmoetten, was er geen twijfel dat we er alles aan wilden doen om hen te helpen. Ze waren mogelijk het meest relaxte stel waarmee we ooit hebben gewerkt, ze waren blij met alles wat we konden doen om hun grote dag te redden.

Het stel had Ibiza gekozen voor hun bruiloft omdat ze daar hun eerste vakantie als koppel hadden gehad en sindsdien vele malen zijn teruggekeerd naar het prachtige eiland. Het was een gevestigde droom voor hen geweest om op Ibiza te trouwen en hun liefde te vieren in het bijzijn van een select aantal naaste familie en vrienden, voordat ze de rest van hun leven samen zouden beginnen.

“IBIZA GEEFT ONS EEN ONBESCHRIJFELIJK MAGISCH GEVOEL… VEEL ALS LIEFDE”

Ione & Sam

Ione & Sam hadden een beperkt budget voor hun bruiloft. Ze woonden bij Sams ouders om geld te sparen voor hun huwelijk en om samen hun droomhuis te kopen. Gelukkig heeft de Tapastuin niet veel nodig om er een prachtig romantisch trouwdecor van te maken. Met een beetje visie en creativiteit van het Tapas Events Team wisten ze de tuin te transformeren door er een paar romantische accenten aan toe te voegen.

Eerlijk gezegd was het belangrijkste doel van dit mooie paar om te trouwen en hun liefde te vieren, niets anders deed er toe...

Carly is niet alleen celebrant, maar ook zangeres... na de ceremonie zong Carly begeleid door Patrick Levy op gitaar. Een ander echt ontroerend moment op de dag was toen Sam's zusje de microfoon pakte en de pasgetrouwden verraste met een prachtig lied, er was geen droge ogen in huis.

Tot slot willen we Sam & Ione een heel gelukkig jubileum wensen en hen bedanken dat we hun verhaal mochten delen.
We willen ook Carly bedanken voor al haar hulp bij het helpen met de last-minute trouwplannen en het in contact brengen van Sam & Ione.
En tot slot, aan Anne die zo vriendelijk is haar prachtige foto's met ons te delen.

Als je erover denkt om je bruiloft van je droombestemming op Ibiza te organiseren...
Bekijk onze Bruiloften Pagina

Celebrant / Zanger: Carly Marie, Ibiza Celebrant. Instagram Website
Fotograaf: Anne Walker, Ibiza Fotografie. Instagram Website
Evenementenlocatie: Tapas Ibiza Instagram

deel dit recept:
Facebook
Twitteren
Pinterest

Nog steeds hongerig? Hier is meer

nl_NLNederlands